Trabzon'da çiftler teniste kimler kazandı?

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl ilk defa yapılan GHSİM Mixed Doubles Tenis Turnuvası 36 çiftin katıldığı turnuva oynanan final maçı ile son buldu.20 Haziran tarihinde başlayan bay ve bayanlardan oluşan

Trabzon'da çiftler teniste kimler kazandı?

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl ilk defa yapılan GHSİM Mixed Doubles Tenis Turnuvası 36 çiftin katıldığı turnuva oynanan final maçı ile son buldu.

20 Haziran tarihinde başlayan bay ve bayanlardan oluşan çiftler Beşirli Tenis Kompleksi’nde iftardan sonra müsabakalarda ter döken çiftlerin nefes kesen müsabakaları sona erdi.

Bu yıl ilk defa gerçekleşen turnuvaya katılım çok güzel olduğunu ve turnuvanın devamını sürdürmek istediklerini dile getiren Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çok mutluyuz. Turnuva boyunca hiçbir sorun yaşamadan çok güzel müsabakalar oynanarak bugün final gününe kadar geldik. Bundan dolayı bütün katılımcı ve sporcu arkadaşlara kurumum adına teşekkür ediyorum. Trabzon’da bu tür turnuvalar çok sıkıntılı olabiliyor. Tenis müsabakaları en nezih branşlardan birisi olduğunu bir kez daha görme fırsatı elde ettik. Final müsabakaları hariç hakemsiz oynanan maçlar da hiçbir itiraz olmadı. Biz bu konuda çok mutluyuz, bu Trabzon’da bir ilk inşallah diğer turnuvalara da diğer branşlara da örnek olur diye düşünüyorum. Sizler sayesinde çocuklara ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Siz değerli velilere sporu sevdirmeyi başardıktan sonra çocuklarınızın sporu sevmemesi içten bile değil ve onlara daha iyi ulaşabiliriz. Canı gönülden herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Turnuvada Elit grup birinciliğini Atakan-Ebru çifti, ikinciliğini ise Ersen Sıla çifti alırken, Alt grup birinciliğini Habib ve Naz çifti, ikinciliği ise Mehmet ve Türkan çifti elde etti. Dereceye giren çiftler ödüllerini yapılan tören ile aldılar.

20150706aw469895_01.jpg

20150706aw469895_02.jpg

20150706aw469895_03.jpg

20150706aw469895_04.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler