Trabzon'da Ceyhun Şoku

Trabzonspor, Sivas maçı öncesi yıldız futbolcusunun sakatlığıyla sarsıldıTrabzonspor, 12 Ağustos Pazar günü sahasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan an

Trabzon'da Ceyhun Şoku

Trabzonspor, Sivas maçı öncesi yıldız futbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı
Trabzonspor, 12 Ağustos Pazar günü sahasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Ersen Martin, Risp ve Musa katılmadı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Maçta, Mustafa Keçeli ile girdiği ikili mücadelede sol ayak bileğinden sakatlanan Ceyhun, çalışmayı yarıda bıraktı. Kulüp doktoru Ahmet Kalaycı, Ceyhun'un tedavisine hemen başladıklarını belirterek, ''Oynayıp oynamayacağı konusunda şu an bir şey diyemeyiz. Yarın durumunu değerlendireceğiz ve yetiştirmeye çalışacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler