Trabzon'da Celustka sesleri!

Didier Zokora, Halil Altıntop, Henrique, Adrian, Sercan Kaya ve Eren Albayrak transferlerinin ardından tüm girişimlerini hızlı şekilde devam ettiren Trabzonspor rotayı bu kez Çek Cumhuriyeti'ne çevirdi.Çek Cumhuriyetinin güçlü ekiplerinden Slavia Prag'ın

Trabzon'da Celustka sesleri!

Didier Zokora, Halil Altıntop, Henrique, Adrian, Sercan Kaya ve Eren Albayrak transferlerinin ardından tüm girişimlerini hızlı şekilde devam ettiren Trabzonspor rotayı bu kez Çek Cumhuriyeti'ne çevirdi.

Çek Cumhuriyetinin güçlü ekiplerinden Slavia Prag'ın savunmasındaki genç oyunculardan biri olan Ondrej Celustka Trabzonspor'un gündeminde.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in de bizzat izlediği ve onay verdiği Celustka'nın transfer boyutuyla ilgilenen bordo-mavili yönetimin de transferi bitirmek ve son pürüzleri ortadan kaldırmak için uğraş verdiği öğrenildi.

Çek Milli takımı U 21 Milli Takımı’nda forma giyen Celustka'yla ön görüşmeleri yapan Trabzonspor'un transferdeki ısrarcılığının oyuncunun hem genç oluşu hem de iki ayağını da kullanabilmesi olduğu vurgulandı.

Ondrej Celustka’nın bonservisi içinse Slavia Prag kulübü'nün 1 milyon Euro istediği belirtildi.

GABRİC VE CALE
Trabzonspor'da geçirdiği trafik kazası sonucu sağlığına kavuşmasına rağmen sahalardan bir süre uzak kalacak olan Drago Gabric'in sözleşmesinin dondurulacağı halen gündemde. Öte yandan bir diğer hırvat oyuncu Cale'nin de takıma getireceği bonservis ücretiyle bordo-mavili takımdan ayrılacağı belirtiliyor.

PİOTR VE PAWEL TEKLİFLERE BAĞLI
Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor'da Polonyalı kardeşler Piotr ve Pawel Brozek'lere kapılar açık.

Bordo-mavili ekibin Polonya'dan transfer ettiği Brozek'lere herhangi bir kulüpten transfer teklifi geldiği taktirde satılmalarının gündemde olduğu bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor