Trabzon'da Bordo Mavi Fırtınası devam ediyor

Trabzon derbisinde Bordo Mavi fırtınası devam etti. Yomra ekibi, İskofya Spor’u 3-1 yenerek namağlup şekilde hedefine devam ediyor.

Trabzon'da Bordo Mavi Fırtınası devam ediyor

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig 14. Grup’ta zirve mücadelesi veren Trabzon’un iki ekibi İskofya Spor ile Bordo Mavi 61, Çarşıbaşı’nda kozlarını paylaştı. Bordo Mavi 61, kıran kırana geçen karşılaşmayı 26-24, 27-25, 11-25, 25-21’lik setlerle 3-1’lik skorla kazandı.

Bu sonuçla 7’de 7 yapan bordo mavi beyazlı ekip, maç eksiği ile ikinci sırada yer alıyor. İkinci kez mağlubiyet yüzü gören İskofya ise play-off yolunda yara aldı.

trabzonda-bordo-mavi-firtinasi-devam-ediyor2.jpg

Teknik Patron Abdurrahman Ertuğral, “Zor bir maça çıktık. Bu maç için iyi hazırlandık. Galibiyetle bitirmemiz bizim için çok büyük bir avantaj oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Sezon başından bu yana hedefimiz 1. Lig. Namağlup şekilde ligi bitirip play offlara katılmak istiyoruz. Yönetim kurulumuza ve oyuncularıma tekrar teşekkür ediyorum. Bu maçı artık unuttuk. Önümüzde kendi evimizde oynayacağımız maçımıza hazırlanacağız” dedi.

SALON: Çarşıbaşı
HAKEMLER: Cahit Ata *, Emre Dalbasdı *, Nazmiye Solak *
İSKOFYA SPOR: Cansu *, Yağmur *, Kardelen *, Kader *, Rahime *, Hava *, Seyda *, Hacer *, Öznur *, Hilal *, Ceren *, Zeynep *
BORDO MAVİ 61: Ceren KaraNazire**, İlayda Ceren*, Şule*, Sıla Şükran*, Özlem Yılmaz*, Ceren Sıla*¸Buse*, Zerda*, Huri*, Gizem*, Asya**
SETLER: 24-26 (Bordo Mavi 61), 25-27 (Bordo Mavi 61), 25-11 (İskofya), 21-25 (Bordo Mavi 61)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler