Trabzon'da boks heyecanı devam ediyor

Türkiye Boks Federasyonu'nun Trabzon'da düzenlediği Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda bugün çeyrek final maçları oynandı.Türkiye'nin dört bir tarafından katılımın olduğu şampiyonada toplamda 67 ilden yaşları 17 ile 18 arası olan 437 sporcu

Trabzon'da boks heyecanı devam ediyor

Türkiye Boks Federasyonu'nun Trabzon'da düzenlediği Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda bugün çeyrek final maçları oynandı.

Türkiye'nin dört bir tarafından katılımın olduğu şampiyonada toplamda 67 ilden yaşları 17 ile 18 arası olan 437 sporcu mücadele ediyor. 49 kilodan +91 kiloya kadar 10 sıklette yapılan müsabakalar 03 Şubat 2015 tarihinde oynanan ilk eleme maçları başladı.Şampiyona boyunca toplam 427 maç yapılacak.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'na kurulan iki ayrı ringde yapılan maçlarda bugün çeyrek final müsabakaları yapıldı. Yarı finale adını yazdırarak hem dereceye girmek hem de madalyayı garantilemek isteyen 80 genç boksör ringe çıktı. Çeyrek final müsabakalarının ardından 40 sporcu adını yarı finale yazdırdı.

Şampiyonada dereceye giren sporcular milli takım kampına alınacak. Kampta da başarılı olan boksörler uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

2020 ve 2024 olimpiyatlarında da ülkemizi temsil etmeye aday olan sporcular kendi sıkletlerinde şampiyon olmak için mücadele edecek.

Şampiyonada final maçları 08 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'de Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor