Trabzon'da Bisiklet Start Alacak

250 sporcunun katılacağı K.A.P Karadeniz Kupası Bisiklet Yarışı, tırmanış ve yol yarışı olmak üzere iki etap halinde yapılacak,3 gün sürecek yarışlarda yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere üç kategoride gerçekleşecek.20 Ağustos tarihinde başlayacak

Trabzon'da Bisiklet Start Alacak


250 sporcunun katılacağı K.A.P Karadeniz Kupası Bisiklet Yarışı, tırmanış ve yol yarışı olmak üzere iki etap halinde yapılacak,3 gün sürecek yarışlarda yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere üç kategoride gerçekleşecek.

20 Ağustos tarihinde başlayacak olan Karadeniz Kupası Bisiklet yarışında Faroz Balıkçı barınağından saat 09.00 start verilecek. Trabzon Maçka ilçesinde yol yarışı etabı tamamlanacak, Maçka ilçesinden Sümela manastırına doğru ise tırmanış yarışması yapılacak. İkinci gün Foroz Barınağı ve Ayasofya mevkii arasında tur yapılarak, yol yarışı yapılacak. Üçüncü ve son gün ise Foroz Balıkçı barınağı önünden Düzköy Yolu ve tekrar Faroz Balıkçı barınağında yol yarışı tamamlanacak.

Trabzon Gençlik ve Spor il Müdürü Şerif Özgür, bisiklet branşı için önem teşkil eden bir yarış olduğunu belirtirken “Bisiklet yarışları için önemli bir kupa. Yaklaşık 250 sporcunun katılımı ile üç gün sürecek. Sahil yolunun tamamlanmasının ardından bisiklet sporu için cazip illerden biri olduğumuzu söyleyebiliriz. Hedefimiz her yönü ile Trabzon şehrini spor kenti yapmaktır “ dedi.

Yarışların ilk gün ödül töreni Sümela Manastırında, ikinci ve üçüncü gün ödül törenleri Foroz Balıkçı barınağı önünde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor