Trabzon'da antrenör aranıyor

Gençleri spora yönlendirmek zararlı alışkanlıklardan korumak, verimliliğini arttırmak, sağlıklı olmalarını sağlamak ve yetenekli olanları ortaya çıkarıp milli formaya giydirmek amacını taşıyan uygulama kapsamında Türkiye genellinde de 819 Antrenör ile 167

Trabzon'da antrenör aranıyor

Gençleri spora yönlendirmek zararlı alışkanlıklardan korumak, verimliliğini arttırmak, sağlıklı olmalarını sağlamak ve yetenekli olanları ortaya çıkarıp milli formaya giydirmek amacını taşıyan uygulama kapsamında Türkiye genellinde de 819 Antrenör ile 167 gençlik çalışanı alınacak.

Trabzon Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bu kapsamda atıcılık, atletizm, badminton, bisiklet, eskrim, ,güreş, cimnastik, judo, kayak, masa tenisi, teakwando, tenis, yelken yüzme ile okçuluk branşlarında 2. kademe antrenörlük belgesi olan beden eğitim yüksek okulu mezunu 15, gençlik çalışanı olarak da 3 kişi alacak. Müracaatlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler