Trabzon'da Amatör Ayağa Kalktı

Trabzon amatörüne hizmet ve kulüp başkan ve yöneticileri, Sivasspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak Trabzonspor yönetime destek verdiler.Futbol federasyonu ve hakemlerin dikkatinin çekildiği bildiride şu görüşlere yer verildi.Türkiye'nin hemen her

Trabzon'da Amatör Ayağa Kalktı

Trabzon amatörüne hizmet ve kulüp başkan ve yöneticileri, Sivasspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak Trabzonspor yönetime destek verdiler.Futbol federasyonu ve hakemlerin dikkatinin çekildiği bildiride şu görüşlere yer verildi.

Türkiye'nin hemen her stadyumunda yaşanması mümkün bir olayı Trabzon'da gerçekleştiğinde yargısız infaz yapan medyaya…

İstanbul'da savaş alanına dönen stadyumda 3 kez gittiği soyunma odasından geri dönerken, Trabzon'da 30 saniyeyi oynatmaya gücü yetmeyen. Maçın başından beri verdiği ters kararlarla Trabzonspor'u ve tribünleri çileden çıkartan. Kararlarında ve kartlarında hakkaniyet bulunmayan hakem triyosuna.

Bir futbol maçında oynanan ve dili-milliyeti ne olursa olsun herhangi iki futbolcu arasındaki faul ve kart gerektiren pozisyonu, “İsrail-Arap” çatışmasıyla özdeşleştirip, futbolu siyasete kurban eden. Sahada kaybettiği 3 puanı, kamera önlerinde güvercin olup, koridorlarda şahin kesilerek masa başında almaya çalışan. Hakemleri yanındaki adamları ile tehdit ederken hiçbir engellemeyle karşılaşmayan zihniyete.

Koşullar ne olursa olsun, içinde hakem ve rakip futbolcuların kışkırtmaları da bulunsa bile tribünlerden sahaya atlayıp, takımının kazandığı puanları riske sokan anlayışa.

Engel olmak için Trabzon'da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri ve bu işe gönül verenler olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.

Tolga Kayhan / spor61.net




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler