Trabzon'da alt yapıya önem demişti...

Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 2011 yılında yapmış olduğu konuşmada, "Trabzonspor'un kurtuluşu için altyapının yeniden yapılanması gerekiyor. İspanya'ya gittiğimde Barcelona, Trabzon'da futbol okulu açmak istiyordu. Demek ki burada bir cevhe

Trabzon'da alt yapıya önem demişti...
Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 2011 yılında yapmış olduğu konuşmada, "Trabzonspor'un kurtuluşu için altyapının yeniden yapılanması gerekiyor. İspanya'ya gittiğimde Barcelona, Trabzon'da futbol okulu açmak istiyordu.
 
Demek ki burada bir cevher var. İspanya'dan bunu görebiliyorlar. Trabzonspor büyük bir kulüp ama altyapısına baktığınız zaman barakalardan oluşan binalarda Trabzonspor'un altyapısı." ifadelerini kullanmıştı.
 
Başkan Hacıosmanoğlu, bu konuşmanın ardından 2013 yılının Mayıs'ın da Trabzonspor'a başkan seçildi. Başkanlık süresi boyunca alt yapıda bir önceki yönetimin yaptıkları dışında hiç bir değişiklik meydana gelemedi. Aksine 1461 Trabzon küme düştü. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler