Trabzon'da 3 puan sesleri

Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın açılış karşılaşmasında sahasında Denizlispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Ligdeki hedeflerinden erken kopan, ancak geride kalan maçlarına prestij maçları ola

Trabzon'da 3 puan sesleri

Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın açılış karşılaşmasında sahasında Denizlispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.

Ligdeki hedeflerinden erken kopan, ancak geride kalan maçlarına prestij maçları olarak bakan bordo-mavililer, sahasında puan kaybı yaşamak istemiyor.

En son sahasında ligin 19. haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 yenilen Trabzonspor, 75 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilmiyor.
Evindeki son 4 maçın 3'ünde galibiyet, 1'inde sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, Bursaspor, Kasımpaşa ve Kayserispor'u 2-1 yenerken Vestel Manisaspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

-YATTARA VE ÇAĞDAŞ DÖNÜYOR-

Trabzonspor'un geçen hafta Ankaraspor'a 1-0 yenildiği karşılaşmada kart cezaları nedeniyle forma giyemeyen İbrahima Yattara ve Çağdaş Atan takımdaki yerlerini alabilecekler.

Bordo-mavililerde, sakatlığı bulunan Serkan Balcı'nın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Jabi, Tayfun, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Ayman, Hüseyin, Ferhat, Barış Memiş, Yattara ve Umut Bulut 11 ile mücadele etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor