Trabzon'da 3 puan çoşkusu

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 3-0 yenmesi, Trabzon'da coşkuyla karşılandı.İstanbul'da oynanan ve Trabzonsporlu futbolculardan Medjani'nin iki, Yusuf Erdoğan'ın da bir golüyle karşılaşmanın 3-0 bordo-mavili takım lehine bitmesinin ardından maçı Trabzon'da i

Trabzon'da 3 puan çoşkusu

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 3-0 yenmesi, Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

İstanbul'da oynanan ve Trabzonsporlu futbolculardan Medjani'nin iki, Yusuf Erdoğan'ın da bir golüyle karşılaşmanın 3-0 bordo-mavili takım lehine bitmesinin ardından maçı Trabzon'da izleyen taraftarlar Kahramanmaraş Caddesi'nde toplandı.

Tezahüratlar atarak yolu kısa süreliğine araç trafiğine kapatan taraftarlar, Galatasaray karşısında deplasmanda alınan galibiyeti sevinç gösterileriyle kutladı.

Bu arada, bordo-mavili kafilenin gece saatlerinde kentte olacağı, taraftarların da karşılama organizasyonu düzenlemesinin beklendiği öğrenildi.

trabzon_cosku_1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler