Trabzon’da 2500 sporcu tekme sallıyor

Haber61/Spor Servisi - Tekvando Gençler Türkiye Şampiyonası Trabzon'da başladı. 70 ilden 2 bin 500 sporcunun katıldığı şampiyona perşembe günü sana erecek. Yomra Gençlik ve Spor Salonu'nda dün başlayan turnuvanın açılış seromonisi renkli görüntülere neden

Trabzon’da 2500 sporcu tekme sallıyor

Haber61/Spor Servisi - Tekvando Gençler Türkiye Şampiyonası Trabzon'da başladı. 70 ilden 2 bin 500 sporcunun katıldığı şampiyona perşembe günü sana erecek. Yomra Gençlik ve Spor Salonu'nda dün başlayan turnuvanın açılış seromonisi renkli görüntülere neden oldu. Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, bu turnuvanın Trabzon’da yapılmasını çok istediklerini ve bunun gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Trabzon bir spor kenti. Bu turnuva Trabzon’a yakışırdı. Trabzon’da sporcularımızla çok güzel ilgilendi. Çok güzel ağırlıyor” dedi.

Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı da “Trabzon örnek bir şehirdir. Bu dev organizasyonun burada yapılmasının baş mimarı federasyon başkanımız sayın Metin Şahin’e ayrıca teşekkür ediyorum. Elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımız mutlu” şeklinde konuştu.
 
 
Seremonide konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sporculara ‘hoş geldiniz’ diyerek, “Aman ha sakatlanmayın!” demesi herkesi güldürdü.
 
 
Öte yandan turnuvalar boyunca ringde müthiş performans sergileyen bazı sporcular yorgunluklarına  yenildikleri görüldü.
 
23qy.jpg
 
Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Yayın Danışmanımız Levent Ustabaşı ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı
 
11854092_1009371955823951_63092874_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor