Trabzon"da 2 imza birden

Trabzonspor'un Burundi'nin Inter Star takımından transfer ettiği Faty Papy ve  Paf takımından kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Göksu Alhas bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerdinde düzenlenen imza töreniyle kendilerini Trabzonsporlu yapan resmi sözleşmeyi

Trabzon"da 2 imza birden

Trabzonspor'un Burundi'nin Inter Star takımından transfer ettiği Faty Papy ve  Paf takımından kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Göksu Alhas bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerdinde düzenlenen imza töreniyle kendilerini Trabzonsporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladılar.

Bordo- Mavili ekipte  Başkan Sadri Şener'in yer aldığı törende   Göksü ve Faty ile Başkan Şener'in huzurunda kendilerini 4,5  yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi imzaladılar.

Şener, Trabzonsporun üretken bir kulüp olduğunu, gençlere şans veren alt yapısından oyuncu üreten bir kulüp olduğunu söyledi.

İmza töreni öncesi konuşan Başkan Sadri Şener, Trabzonsporun , gençlere şans veren ve alt yapısından oyuncu üreten bir kulüp olduğunu söyledi. Başkan Sadri Şener Trabzonspor'un alt yapıdan üreten ve gençlere değer veren bir misyonu olduğunu belirterek “ Göksu ve Faty bu amaçla kadromuza kattığımız futbolcular. İkiside gelecek vaadeden kaliteli futbolcular.Gelecekte A takıma çok katkılacrı olacağına inanıyşorum.Faty alt yapıdaki diğer hocalarımızın izleyip getirdiği futbolcular.Şimdi bunları takımımıza katıyoruz”dedi.

Tüm fotoğraflar için TIKLAYINIZ...

GÖKSU” ÇOK HEYECANLIYIM”

Göksu Alhas imza töreni öncesi yaptığı kısa açıklamada daha önce taraftarı olduğu takımın şimdi oyuncusu olmanın heyecan verici olduğunu ifade ederek.Kalıcı olmak istilyorum.Bana şens verene hocam Ersun yanala teşekkür ediyorum. Ayrıca yetişmemde emeği geçen alt yapı hocalarıma malzemecilere masörlere teşekkür ediyorum

PATY KALICI OLACAĞIM”

Trabzonspor'un Burundinin Inter Star takımından transferi Faty Papy hayal dünyasında olduğunu belerterek”Burda bulunmaktan ötürü mutluyum. Bana bu şans veirlidiği için mutluyum. Trabzonspor'un kadrosu gençlerden kurulu. Bu genç takımda bana şans verelnere teşekkür ediyorum. Burada kalıcı olmak bu formayla şampiyonluk yaşamak istiyorum.

Öte yandan bordo mavili ekipte Göksü  2 numara  Faty Papy  ise 17 numaralı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler