Trab­zo­n’­da 12 yıl son­ra bir ilk

Se­zo­nun ilk der­bi­sin­de koz­la­rı­nı pay­la­şan Trab­zons­por ile Fe­ner­bah­çe, Av­ni Aker Sta­dı­’n­da 0-0 be­ra­be­re ka­la­rak sa­ha­dan 1’er pu­an­la ay­rıl­dı. Ge­çen se­zo­nun 24. haf­ta­sın­da yi­ne Trab­zo­n’­da oy­na­nan ve tri­bün olay­la­r

Trab­zo­n’­da 12 yıl son­ra bir ilk

Se­zo­nun ilk der­bi­sin­de koz­la­rı­nı pay­la­şan Trab­zons­por ile Fe­ner­bah­çe, Av­ni Aker Sta­dı­’n­da 0-0 be­ra­be­re ka­la­rak sa­ha­dan 1’er pu­an­la ay­rıl­dı. Ge­çen se­zo­nun 24. haf­ta­sın­da yi­ne Trab­zo­n’­da oy­na­nan ve tri­bün olay­la­rın­dan do­la­yı ya­rı­da ka­lan mü­ca­de­le­nin göl­ge­sin­de baş­la­yan kar­şı­laş­ma­da kor­ku­lan ol­ma­dı. Sa­rı-La­ci­vert­li­le­r’­i res­mi maç­lar­da en son 2010-2011 se­zo­nu­nun ikin­ci haf­ta­sın­da 28 Ağus­tos 2010’da 3-2 ye­nen Bor­do-Ma­vi­li­ler, o ta­rih­ten bu ya­na ya­pı­lan 11’in­ci maç­ta da ra­ki­bi­ni ye­ne­me­di. Trabzon’da 12 yıl sonra ilk kez ligde oynanan bir Trabzon-Fenerbahçe maçı 0-0 bitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor