Trabzon'a Yattara Müjdesi

Neredeyse her milli takım yolculuğundan rötarlı bir şekilde gelip teknik heyeti zor durumda bırakan İbrahima Yattara ve Jabi, bu kez Trabzon'a zamanında ulaştı.Neredeyse her milli takım yolculuğundan rötarlı bir şekilde gelip teknik heyeti zor durumda bır

Trabzon'a Yattara Müjdesi

Neredeyse her milli takım yolculuğundan rötarlı bir şekilde gelip teknik heyeti zor durumda bırakan İbrahima Yattara ve Jabi, bu kez Trabzon'a zamanında ulaştı.


Neredeyse her milli takım yolculuğundan rötarlı bir şekilde gelip teknik heyeti zor durumda bırakan İbrahima Yattara ve Jabi, bu kez Trabzon'a zamanında ulaştı. Her iki oyuncunun da önceki gece geç saatlerde kente ayak bastığı ve antrenmanlara başlayacağı belirtildi. Gineliler'in bu kez kendilerine yapılan uyarıları dikkate alması memnuniyetle karşılandı. Aksi halde Yattara ve Jabi'yi çok ağır yaptırımlar bekliyordu.

En mutsuzu Musa
Geçen sezonun 2. yarısındaki Galatasaray maçında ayağı kırılan Musa'nın sakatlığının beklenenden daha geç düzelmesi, deneyimli oyuncuyu üzüyor. Ligin ilk haftalarında forma giymesine kesin gözüyle bakılan Musa'ya teknik direktör Ziya Doğan'ın da sık sık moral verdiği bildirildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler