Trabzon'a Sivas Motivasyonu

Trabzonspor yönetimi, takımın lige iyi bir başlangıç yapması için düğmeye bastı.Yönetim, takımın Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapması için düğmeye bastı... Bordo-Mavili oyuncuların, 3 milyon YTL'yi bulan geçmişten kalan maç başı ücretlerini ve primlerini

Trabzon'a Sivas Motivasyonu


Trabzonspor yönetimi, takımın lige iyi bir başlangıç yapması için düğmeye bastı.

Yönetim, takımın Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapması için düğmeye bastı... Bordo-Mavili oyuncuların, 3 milyon YTL'yi bulan geçmişten kalan maç başı ücretlerini ve primlerini dağıtan Karadeniz temsilcisinde morallerin bir hayli yükseldiği öğrenildi. Artık futbolcuların hiçbir alacağının kalmadığını anlatan Trabzonspor'un genel saymanı Emin Kahraman, “Oyuncuların bu seneki transfer alacaklarından doğan peşinatlarını da pazartesi gününe kadar hesaplarına yatıracağız. Bu konudaki hassasiyetimiz bundan sonra da sürecek” diye konuştu.

Yiğido için son provalar
Bordo-Mavililer, yeni sezonun ilk maçı olan Sivasspor karşılaşmasının provalarına, dün yaptığı çift idmanla devam etti. Teknik direktör Ziya Doğan'ın ilk 11'ini şekillendirmeye yönelik taktik çalışmalara ağırlık verdiği gözlenirken, Gökdeniz ve Yattara'nın formu teknik heyeti sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler