Trabzon'a Sırp kaleci mi geliyor

Trabzonspor devre arasında takıma yapacağı transferler arasında bir de kaleci düşünüyor.Trabzonspor'da genel koordinatör Özkan Sümer daha önceden Antrenör Turgut Kural tarafından da izlenerek olumlu rapor verilen Kanadalı ön libero Atiba Hutchinson'u Kope

Trabzon'a Sırp kaleci mi geliyor

Trabzonspor devre arasında takıma yapacağı transferler arasında bir de kaleci düşünüyor.

Trabzonspor'da genel koordinatör Özkan Sümer daha önceden Antrenör Turgut Kural tarafından da izlenerek olumlu rapor verilen Kanadalı ön libero Atiba Hutchinson'u Kopenhaag'ın Aalborg ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçta bir kez daha izledikten sonra olumlu rapor vermişti.

Sümer 'in Hutchinson'un dışında başka futbolcularda izlediği ve bunların arasında birde kaleci olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un devre arasında takıma katacağı futbolculardan bir tanesinin de kesinlikle bir kaleci olacağı iddia edilirken en büyük adayın Sırbistan Milli takım kalecisi Vlademir Stojkovic olacağı öğrenildi.

Sırbistan milli takımının kalesini koruyan 26 yaşındaki 1,95 lik kaleci futbol yaşantısını Portekiz'in sporting Lizbon  takımında sürdürüyor.

Bilindiği gibi Sırbistan Milli takımı Dünya Kupası Finallerine doğrudan katılmaya hak kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler