Trabzon'a sıkı güvenlik önlemi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Antalyaspor-Trabzonspor maçında güvenlik önlemlerinin sıkı tutulacağı belirtildi. Açıklamada, maç öncesi Trabzonspor kafilesinin geleceği 28 Şubatta havalimanında ve konakla

Trabzon'a sıkı güvenlik önlemi
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Antalyaspor-Trabzonspor maçında güvenlik önlemlerinin sıkı tutulacağı belirtildi.

Açıklamada, maç öncesi Trabzonspor kafilesinin geleceği 28 Şubatta havalimanında ve konaklayacakları otele geçişleri esnasında gerekli güzergah önlemlerinin alınacağı ve maç günü Kepez ile Demokrasi kavşaklarında sabah saatlerinden itibaren görevli ekip ve personel tarafından misafir takımın gelişlerinin kontrol altında tutulacağı ifade edildi.

Şehir içerisinde, maç öncesi ve sonrası istenmeyen olayların meydana gelmemesi için Atatürk, Işıklar, Fevzi Çakmak, Tevfik Işık, Portakal Çiçeği caddeleri ile Perge Bulvarı ve diğer kritik noktalara ekip ile devriyeler görevlendirilerek gerekli tedbirlerin alınacağı bildirildi. Tedbirlerin uygulanması için saha içi ve dışında toplam bin 4 emniyet görevlisi ile 80 kişilik özel güvenlik personelinin görev yapacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor