Trabzon'a Seve Seve Gelirim

Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Orhan Ak, Trabzonspor'a sıcak baktığını açıkladı.Adı son günlerde sürekli Trabzonspor ile anılan ve teknik direktör Ziya Doğan'ın listesinin başında yer alan Orhan Ak,sonunda konuştu.

Trabzon'a Seve Seve Gelirim

Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Orhan Ak, Trabzonspor'a sıcak baktığını açıkladı.

Adı son günlerde sürekli Trabzonspor ile anılan ve teknik direktör Ziya Doğan'ın listesinin başında yer alan Orhan Ak,sonunda konuştu.

Başkan Nuri Albayrak'ın transferiyle bizzat ilgilendiği tecrübeli oyuncu, gelişmeleri yakından izlediğini ama önce kulüplerin anlaşması gerektiğini söyledi. Yurt dışı da dahil olmak üzere kendisine çeşitli tekliflerin yapıldığını belirten Orhan Ak, Şu an Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum ve verilen program doğrultusunda profesyonelce çalışmalarıma devam ediyorum.

O nedenle de önce kulübümün transfere onay vermesi lazım. Ancak Trabzonspor elbetteki bu ülkenin önde gelen kulüplerinden biri. Ben kendi adıma Bordo-Mavili formayı giymekten yana asla bir sorun yaşamam ifadelerini kullandı.

Orhan olmazsa Hayrettin

Yönetim, sol kanat sorununu yerli bir isimle çözmekte kararlı. Teknik direktör Ziya Doğan'ın, Yakından tanıdığımız tecrübeli bir oyuncu. Aynı zamanda idman eksiği de yok. Aradığımız özelliklere sahip dediği Orhan Ak için ısrarını sürdüren Bordo-Mavililer, deneyimli oyuncunun alternatifini de belirledi.

Karadeniz temsilcisi, Orhan Ak'ta sorun yaşarsa gündeme Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Hayrettin'in geleceği bildirildi.

Fanatik
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor