Trabzon'a Prica Tepkisi

Aalborg'un kulüp direktörü Jacobsen, Danimarka'da gol kralı olan İsveçli için bordo - mavililerden üç hafta önce teklif aldıklarını, ancak sonra temasın kesildiğini söylediDanimarka'nın Aalborg Kulübü, İsveçli golcü Rade Prica için Trabzonspor'dan teklif

Trabzon'a Prica Tepkisi

Aalborg'un kulüp direktörü Jacobsen, Danimarka'da gol kralı olan İsveçli için bordo - mavililerden üç hafta önce teklif aldıklarını, ancak sonra temasın kesildiğini söyledi

Danimarka'nın Aalborg Kulübü, İsveçli golcü Rade Prica için Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı.

Kulüp direktörü Lynge Jacobsen, Karadeniz ekibinden, geçen yıl Danimarka'da 19 gol atarak krallık tacını takan Prica için üç hafta önce transfer teklifi geldiğini söyledi.


Bordo - mavili yönetimden daha sonra haber alamadıklarını belirten Jacobsen, "Prica için teklif yaptıktan sonra bir daha bizimle temas kurmadılar" dedi. Aalborg'un geçen sezon Hansa Rostock'tan transfer ettiği 27 yaşındaki İsveçli golcüyü 1.5 - 2 milyon euro arasında bir bonservis bedeli karşısında satmaya hazır olduğu öğrenildi.


Anderlecht'in de transfer listesinde olan Prica'nın, Trabzonspor'un yeniden devreye girmemesi halinde Belçika'ya gitmeyi düşündüğü ifade edildi. İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyen Rade Prica'nın, Aalborg ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor