Trabzon'a Mısırlı Kaleci

Trabzonspor, Mısır Milli Takımının başarılı file bekçisi Essam El Hadary'ı transfer listesine aldı.Trabzonspor yönetimi Mısır Milli Takımının başarılı file bekçisi Essam El Hadary'ı transfer gündemine aldı.Ayman'ın milli takımdan arkadaşı olan Hadary için

Trabzon'a Mısırlı Kaleci

Trabzonspor, Mısır Milli Takımının başarılı file bekçisi Essam El Hadary'ı transfer listesine aldı.

Trabzonspor yönetimi Mısır Milli Takımının başarılı file bekçisi Essam El Hadary'ı transfer gündemine aldı.

Ayman'ın milli takımdan arkadaşı olan Hadary için girişimlerin hafta içerisinde başlanacağı öğrenildi. Son Afrika Kupası'nın final maçında Fildişi Sahilleri'ni penaltılar sonunda 4-2 mağlup eden Mısır'ın kalesini koruyan Hadary iki penaltı kurtarıp takımının kupayı almasından önemli rol oynamıştı.

Hadary hakkında son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek. Bu arada Trabzonspor yönetiminin Fatih Tekke ısrarı devam ediyor. Rusya'da bulunan Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Yamak, Zenit kulübüyle bugün masaya oturacak ve Trabzonspor'un teklifini yineleyecek.

Yamak, Zenit'ten Fatih'i bonservisiyle tekrar isteyecek ve rakamı 4.5 milyon euroya çıkartacak. Kabul görmemesi halinde bu kez kiralık yönetimi denenecek. Bordo-Mavililer, Zenit'e bir yıllık kiralama karşılığında 2.5 milyon euro ödemeye hazır.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler