Trabzon'a İhanet Ediliyor

Dün akşam Trabzon Tv'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, Sivasspor - Trabzonspor maçının orta hakemi Bülent Demirlek'e yüklendi.Bülent Demirlek'in çifte standart uyguladığını ve Trabzonspor maçını

Trabzon'a İhanet Ediliyor

Dün akşam Trabzon Tv'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, Sivasspor - Trabzonspor maçının orta hakemi Bülent Demirlek'e yüklendi.

Bülent Demirlek'in çifte standart uyguladığını ve Trabzonspor maçını bitirmesi gerektiğini belirten Usta, “Demirlek hata yaptı ve bedelini Haluk Ulusoy'la ikimiz ödüyoruz. Kimse bizlerin Trabzonlu oluşunu ve Trabzonsporluluğunu tartışamaz. Türkiye Futbol Federasyonu bu konuda adil bir karar verecektir. Trabzonspor'a olan sevgimi kimse ile tartışmam. Nuri Albayrak bile benim kadar Trabzonlu ve Trabzonsporlu olamaz” dedi.

Haluk Ulusoy'un hakemi arayıp maçı oynatma dediği iddia ediliyor bu nasıl bir mantıktır anlayabilmiş değilim diyen Usta, “Kimse bizimle uğraşmasın. Eğer Haluk Ulusoy hakemi aramış olsaydı ona diyecek olduğu tek bir söz vardı oda 'maçı bitir' dir. Takımın başarısızlığı üzerinden Trabzonspor'da gelecek hesabını kim yapıyorsa işte bu kişiler kulübe en büyük ihaneti yapan hainlerdir. Haluk Ulusoy'un önüne iki takım konulsa ve bunların hangisi şampiyon olmalıdır şeklinde bir soru sorulsa, Ulusoy kesinlikle Trabzonspor der. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

atakankadioglu@spor61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor