Trabzon'a golf sahası yapılacak!

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golfun Türkiye'de yaygınlaşmaya başladığına dikkat çekerek, Samsun ve Trabzon'da da golf sahaları inşa edileceğini söyledi.   Türkiye'nin golf ile buluşmasına sağlayan olarak bilinen ve 11 yıldır da Golf Federasyonu

Trabzon'a golf sahası yapılacak!
Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golfun Türkiye'de yaygınlaşmaya başladığına dikkat çekerek, Samsun ve Trabzon'da da golf sahaları inşa edileceğini söyledi.
 
Türkiye'nin golf ile buluşmasına sağlayan olarak bilinen ve 11 yıldır da Golf Federasyonu Başkanlığı'nı sürdüren Ahmat Ağaoğlu, 29 Ekim -1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılan Turkish Airlines  Open Golf Turnavası'na da Trabzon'dan 25 basın mensubunu davet ederek, Karadeniz Bölgesi'nde ve özellikle de Trabzon'da yaptıkları çalışmalara destek vermelerini istedi.
 
Hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini belirten Ahmet Ağaoğlu, "Samsun'daki tesisin inşaatı sürüyor. Gelecek yılın Haziran ayında hizmete hazır hale gelecek. Trabzon'da da 35 dönümlük alanın tahsis işi bitmek üzere. Alan darlığı nedeniyle ancak bu kadarını temin edebiliyoruz. Burada antremanlar ve alt kategorilerde müsabakalar yapılabilecek" dedi.
 
Bölgede golfu yaygınlaştırmak için her spor dalında olduğu gibi golf de de okulların pilot olacağını belirten Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi:
 
"Bölgenin tümünde gelecek yıl çalışmalara başlarsak 7-8 yıl içinde ulusal ve uluslararası düzeyde sporcular yetiştirebiliriz. Bunun için her ilde golf kulüplerinin kurulması lazım. Kurmak için talep de var. Federasyon olarak herkes ve her kesimle işbirliği yaparak aynı zamanda çok iyi bir tanıtım aracı olan golfu bölgeye getirmek için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız."
 
TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na TSYD Trabzon Şubesi'nin organizasyonu ile turnuvaya katılan basın mensupları adına "Enerjiniz artsın" diyerek fındık ile beyaz renkli Trabzonspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor