Trabzon'a gitmeyenin canı yanar

Son günlerde ekonomik kriz, antrenman boykotu, Başkan Ali İpek'in istifasıyla sarsılan Denizlispor'da sular durulmuyor. Yarın deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak yeşil-siyahlı ekipte Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ın Kaptan Yusuf, Zafer ve Caner'i maç

Trabzon'a gitmeyenin canı yanar
Son günlerde ekonomik kriz, antrenman boykotu, Başkan Ali İpek'in istifasıyla sarsılan Denizlispor'da sular durulmuyor.

Yarın deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak yeşil-siyahlı ekipte Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ın Kaptan Yusuf, Zafer ve Caner'i maç kadrosundan çıkarması şok etkisi yaratırken, arkadaşlarına sahip çıkan Hasan Yiğit, Gökhan ve kaleci Bulut, Trabzon'a gitmek istemediklerini bildirince kadrodan çıkarıldı.

Kulübe yakın çevreler başta Selahattin ve kaleci Souleymanou olmak üzere pek çok oyuncunun daha kaptan kadro dışı kalan futbolculara destek için kadrodan çıkmak istediğini ancak Başkan Ali İpek'in, "Trabzon'a gitmeyenin canını yakarım" tehditi üzerine geri adım attığını öne sürdü. Kratochvil ve Bülent sakat, Moreira ise cezalı olduğu için Denizli'de kalırken, yeşil-siyahlı ekip Trabzon deplasmanına 9 eksikle gitmiş oldu.

Bu arada Kaptan Yusuf, Güvenç Kurtar'ın, "Kafası rahat olmadığı için kadroya almadım" sözlerine tepki gösterdi. "Açık açık kadro dışı bırakıldık" diyen tecrübeli futbolcu, "Hocaya tavır aldığımız için böyle oldu. Ama kimin delikanlı olduğunu, kimin olmadığını gördük" şeklinde konuştu. Önümüzdeki sezon askerlik sorunu yaşayacak olan Yusuf'un Tümer Metin'in forma giydiği Yunanistan'ın Larissa takımı ile görüştüğü öğrenildi.

Olayların saptırılmamasını isteyen Güvenç Kurtar ise, "Ben bu takımın teknik direktörüyüm. Hazır olanı kadroya alırım, olmayanı almam. Moralsiz ve isteksiz olanları kadroya almadım. Yusuf'la bir sorunum yok. Bugüne kadar onu hedef alan hiçbir açıklama yapmadım. Kimse kadro dışı kalmadı. Zafer, Yusuf ve Caner'i kadroya almamıştım. Bugün de morallerinin bozuk olduğunu söyleyen Hasan Yiğit, Gökhan Güleç ve kaleci Bulut'u kafilede yer almadı" dedi.

Daha sonra Lig TV'de bir açıklama yapan Yusuf, Denizlispor'da bu şartlar altında kalmayı düşünmediğini ve antrenmanlara çıkmayacağını söyledi.

DENİZLİSPOR MUHTEMEL 11

Souleymanou - Carlos Alberto, Burak, Fatih Yiğen, Murat - Güray, Abraham, Serhat, Çağlar - Musa, Christian (Selahattin)

SAKAT: Kratochvil, Bülent

CEZALI: Moreira

KADRO DIŞI: Yusuf, Caner, Zafer Demir, Gökhan Güleç, Hasan Yiğit, Bulut

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor