Trabzon'a Gezmeye Gitmiyoruz

Ankaragücü, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Brigel, "Trabzon'a 2 güzel gün geçirmek için değil, puan almak için gidiyoruz” dedi.Beştepe Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Hans Peter Bri

Trabzon'a Gezmeye Gitmiyoruz

Ankaragücü, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Brigel, "Trabzon'a 2 güzel gün geçirmek için değil, puan almak için gidiyoruz” dedi.

Beştepe Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Hans Peter Briegel, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 7-8 antrenman ve Bağlumspor ile bir hazırlık maçı yaptıklarını belirterek, “Trabzon'a iyi bir motiveyle gideceğiz. Trabzon'a 2 güzel gün geçirmek için değil, puan almak için gidiyoruz” dedi.

Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu ve şampiyonluğun favorileri arasında yer aldığını belirten Briegel, "Tabii ki kolay olmayacak. Şu ana kadar hiç maç kaybetmediler. Bizim için 7-8 hafta maçlarımız çok zor olacak. 2 tane Ankara derbisi ve Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray maçları oynayacağız. Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Takıma yeni katılan oyuncular Jaba, Şevki ve Matheus'un performanslarıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Alman çalıştırıcı, şöyle konuştu:
"Bu oyuncularımızın performansları henüz istediğimiz seviyede değil. Uzun süre futbol oynamadılar. Bu sene takıma birçok oyuncu kattık. En çok oyuncu alan kulübüz. Diğer takımlar bize oranla daha oturmuş durumdalar. Onlar belli bölgelere oyuncu aldılar. Bizim ilk 11'de oynayanlar içinde 7 futbolcumuz yeni takıma katıldı. Biraz zamana ihtiyacımız var. Hatalar yapıyoruz ama bunu geliştireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor