Trabzon'a 3. kez Fransız takımı!

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Lille maçıyla birlikte ile Avrupa Arenası'nda 89. randevusuna çıkacak.Bordo-mavililer, yarın akşam oynanacak maçta Avrupa'da 3. kez bir Fransa takımı ile karşı karşıya gelmiş olacak.UEFA'nın daveti üzerine

Trabzon'a 3. kez Fransız takımı!

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Lille maçıyla birlikte ile Avrupa Arenası'nda 89. randevusuna çıkacak.

Bordo-mavililer, yarın akşam oynanacak maçta Avrupa'da 3. kez bir Fransa takımı ile karşı karşıya gelmiş olacak.

UEFA'nın daveti üzerine ilk kez katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor grupta oynadığı ilk maçta İtalya devi İnter'i 1-0 mağlup ederek liderliğe yükselmişti.

Karadeniz ekibi bugüne kadar Avrupa'da oynadığı 88 maçta 33 galibiyet, 20 beraberlik ve 35 de mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 119 gol atarken, kalesinde 128 gol gördü.

3. KEZ FRANSA TAKIMI
Karadeniz temsilcisi, Lille maçıyla birikte tarihinde 3. kez bir Fransa takımı ile karşılaşacak.

Trabzonspor, ilk olarak 1991-92 sezonunda UEFA Kupası'nda karşılaştığı Olympic Lyon'u deplasmanda 4-3, sahasında da 4-1 yenerek turu geçmeyi başarmıştı.

Fransa'nın Toulouse FC takımıyla sahasında oynadığı maça ilk maçtan 3-1 yenik ayrılan Bordo-mavililer deplasmandaki maçı 1-0 kazanmasına rağmen turu geçememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor