Trabzon yine fırsat tepti!

Trabzonspor, Konya deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Üst sıralarda bulunan Sivasspor, Kasımpaşaspor ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği bu haftada da eline geçen fırsatı değerlendiremedi.  Avrupa Ligi’ne Juventus karşısında havlu atan Trabzonspor, Konyaspor de

Trabzon yine fırsat tepti!
Trabzonspor, Konya deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Üst sıralarda bulunan Sivasspor, Kasımpaşaspor ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği bu haftada da eline geçen fırsatı değerlendiremedi.
 
 
Avrupa Ligi’ne Juventus karşısında havlu atan Trabzonspor, Konyaspor deplasmanıyla birlikte tamamen lige döndü. Dış sahada bu sezon sadece bir lig galibiyeti alabilen Bordo-Mavililer, bu şanssızlığına son vermek için sahaya çıktı. Ancak gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşayan ve maçın genel bölümünde vasat bir performans sergileyen Trabzonspor, sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Puan tablosunda üstünde yer alan Beşiktaş, Sivasspor ve Kasımpaşaspor’un puan kaybı yaşadığı bu haftada ayağına kadar gelen fırsatı geri çevirdi.
 
İlk kez olmuyor
 
Ligde orta sıralardan bir türlü kurtulamayan Trabzonspor, haftalardır üst sıralara çıkma şansını kullanamıyor. Sivasspor son beş maçında sadece bir kez kazanabildi. Kasımpaşaspor ise son 12 haftada sadece Sivasspor’u mağlup edebildi. Üstündeki rakiplerinin puan saçtığı bu dönemlerde Trabzonspor’un performansı da pek farklı olmadı. Bordo-Mavililer de son 10 lig maçında sadece iki kez sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Bu nedenle rakiplerini geçip, Avrupa Ligi potasına girme şansını değerlendiremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler