Trabzon Vestel'e Tepkili

Vestel Manisaspor Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu'nun basın toplantısı düzenleyerek Türk Futbolunun kirlendiğini ve bu kirliliğin sembolü olarak Trabzonspor'u göstermesi kentte infial yarattı.Trabzon'daki sivil toplum örgütleri Vestel'in sahibi işadamı Ahmet

Trabzon Vestel'e Tepkili

Vestel Manisaspor Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu'nun basın toplantısı düzenleyerek Türk Futbolunun kirlendiğini ve bu kirliliğin sembolü olarak Trabzonspor'u göstermesi kentte infial yarattı.

Trabzon'daki sivil toplum örgütleri Vestel'in sahibi işadamı Ahmet Zorlu'dan açıklama bekliyor.

Gürdoğan: Esefle kınıyorum

DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, “Bu kararda Ahmet Nazif Zorlu'nun da payı varsa kendilerini esefle kınıyorum. Sayın Zorlu'nun adı Trabzonspor'a başkanlık için geçiyor. O Trabzonspor haksızlığa uğradığında yanında olması gerekiyor. Burada art niyet var diye düşünüyorum”

Kalfaoğlu: Düşünmek bile kötü

TESOB Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu, “Ben Vestel'in Trabzonspor'a yönelik böyle bir karar almasını bile düşünmek istemiyorum. Federasyon her iki takımı rahatlatacak bir karar aldığını söylese de aslında Trabzon'a ağır ceza verilmiştir. Trabzonspor üzerine bir oyun oynanıyor”

Eren: Ahmet Bey'in bilgisi yoktur

TTSO Başkanı Şadan Eren, Ahmet Nazif Zorlu da doğduğu Trabzon'u ikinci memleketi olarak gören başarılı bir işadamıdır. Manisaspor başkanının kullandığı ifadelerin direk Ahmet Nazif Zorlu'ya ait olduğunu zannetmiyorum. Zira, Zorlu Trabzon'a değer veren bir kişidir. Art niyeti olamaz”

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler