Trabzon'un zirve oyunu

Bordo-mavililer bu gece 20.00'de Konya deplasmanına çıkıyor. Haftaya lider olarak giren Trabzon zorlu maçı kayıpsız geçip koltuğu sağlama almayı hedefliyor.

Trabzon'un zirve oyunu

Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor bu gece 3 puan için Konya'da ter dökecek. Ligde 5 hafta sonunda 13 puanla zirvede bulunan bordo-mavililer zorlu deplasmanı kayıpsız geçip rakipleriyle arayı açmayı amaçlıyor.

Trabzonspor'un sahaya ideal tertibiyle çıkması bekleniyor. Başlama vuruşu 20.00'de yapılacak mücadeleyi LİG TV naklen yayınlayacak.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Konyaspor'la zorlu bir maç yapacaklarını rakiplerinin geçen hafta G.Saray karşısında aldığı farklı mağlubiyetin yanıltıcı olduğunu söyledi. Yener, “Konyaspor güçlü bir takım. Özellikle Giray Bulak'ın göreve gelmesinden sonra daha iyi duruma geldiler' şeklinde konuştu.

 
ANKARASPOR SİVASSPOR 
SAAT: 20.00
STAT: Yenikent ASAŞ
HAKEM: CÜNEYT ÇAKIR

 
ANTALYASPOR G.ANTEPSPOR 
SAAT: 20.00
STAT: ATATÜRK
HAKEM: TANER GİZLENCİ
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor