Trabzon TÜFAD'ta Yazıcı sevinci

TÜFAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Yazıcı’nın Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanması TÜFAD’ı sevince boğdu. TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Şerif Özgür Beyle çok güzel anıl

Trabzon TÜFAD'ta Yazıcı sevinci

TÜFAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Yazıcı’nın Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanması TÜFAD’ı sevince boğdu.

 TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Şerif Özgür Beyle çok güzel anılarımız oldu, çok uyumlu çalıştık kendisinin ayrılmasına üzüldük, Sn, Özgür Karadeniz Oyunları ve 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları yaşamış tecrübeli bir bürokrat, gönül ister ki ülke adına çok önemli olan ve Mersinde yapılan Akdeniz Oyunlarına katkı sağlamak için Mersin İl Müdürü olur. Bu bizim görüşümüz, önemli olan kendi düşüncesidir.

Cemalettin Yazıcı ise TÜFAD Şubemizin Yönetim Kurulu üyesidir. Tokat’a gitmesine rağmen onu yönetimde tuttuk. Ayrıca şahsımın Cemalettin Beyle uzun bir yol arkadaşlığımız var. Akyazı Beldespor’da antrenörken kendisini tanıdım. Kendisi o zaman Akyazı’da öğretmendi. Sonra beraber yıllarca antrenörlük yaptık. Sonra TÜFAD Trabzon Şube Başkanlığım süresince TÜFAD Ailesinde bu yol arkadaşlığımız sürdü. Kendisinin bedeni Tokat’ta idi ama yüreği bizimle idi. Şimdi ise Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak hem bedenen hem de yürekten tekrar bir arada yaşamak hayatın kaçınılmaz gerçekleri… Her iki müdürümüze yeni görevlerinde şahsım ve TÜFAD Camiası olarak başarılar dileriz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor