Trabzon Transferi Unuttu

Trabzonspor'da, Sivasspor maçında yaşanan olaylar bütün planları altüst etti.Takıma takviye yapmayı düşünen yönetim, transferi askıya aldı.PRİCA BEKLEMEDEMaçtan önce Aalborg'dan Prica ve Sivassporlu Hayrettin'le ciddi olarak ilgilenen bordo-mavililer, yaş

Trabzon Transferi Unuttu

Trabzonspor'da, Sivasspor maçında yaşanan olaylar bütün planları altüst etti.

Takıma takviye yapmayı düşünen yönetim, transferi askıya aldı.

PRİCA BEKLEMEDE

Maçtan önce Aalborg'dan Prica ve Sivassporlu Hayrettin'le ciddi olarak ilgilenen bordo-mavililer, yaşanan olaylar nedeniyle görüşmeleri rafa kaldırdı.

Olaylı maç nedeniyle özellikle Hayrettin konusunun kapandığı bildirilirken, Prica için ilerleyen günlerde yeniden bir değerlendirme yapılabileceği belirtildi. Yönetimin Aalborg'un istediği yüksek bonservis bedelinde indirim yapmasını beklediği öğrenildi.

Öte yandan sol kanat için şu ana kadar hiç bir kulüple anlaşamayan Galatasaraylı Orhan Ak'ın da yeniden gündeme gelebileceği ifade edildi.

ÇAĞDAŞ VE MUSTAFA YEDEKTE

Teknik direktör Ziya Doğan, sakat futbolcuların iyileşmesi, yeni transferlerin de kendilerini bulmasıyla kadroda değişiklik yaptı. İlk olarak Mustafa Keçeli'yi 18 kişilik kadronun dışında bırakan Ziya Doğan, Shaktar Donetsk'ten alınan Tolga'nın kondisyon eksiğini kapatması üzerine Çağdaş Atan'ı da Ömer Razı'yla birlikte 18'e almamaya başladı başladı.

Ziya Doğan, moralleri bozuk olan Çağdaş, Mustafa ve Ömer Rıza için oynamayan futbolcularla oynayanlardan daha çok ilgilendiğini belirtti, “Ben onların her zaman hazır olmasını istiyorum. Çünkü her an sıra onlara gelebilir“ dedi.

“(HAKEM TAHRİK ETTİ) DEMEK MAZERET”

Trabzonpor'un eski külüp başkanı Atay Aktuğ, Sivasspor maçında yaşanan olayları değerlendirdi. Atay Aktuğ, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada herkesin aynaya bakması gerektiğini söyledi.

Olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu'nun vereceği karara herkes saygılı olması gerektiğini belirten Atay Aktuğ, şöyle devam etti:
"Bu tip olaylar, 5-6 senedir yaşanmıyordu. Seyirci, tel örgüler varmış gibi centilmence sahaya müdahale etmiyordu. Sahaya atlamak Trabzon'a yakışmadı. O noktada sahaya girene hemen müdahale edilseydi, bunlar yaşanmazdı. Yönetimin taraftar gruplarıyla bu olayları halletmiş olması gerekiyordu. Seyircinin futbolculara müdahale etmesi, ağır cezalar gerektirir. Hakem tahrik etti, demek mazerettir. Suçu hakeme, ya da başkasına yöneltmeye gerek yok."

"TAKIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ"

Trabzonspor'un ortaya koyduğu futbola da değinen Atay Aktuğ, bordo mavili takımda bazı iyi isimler olduğunu açıklarken şöyle konuştu:
"Ancak Trabzonspor'da takım oyunu yok ve pas yapamıyor. Çok pozisyon veriyor ve gol yollarında sıkıntı çekiyor. Sivasspor maçında da öyle oldu. Bence takımı ve taraftarı strese sokan bu durum oldu. Trabzon'un normalde iki üç tane daha gol atması lazımdı. Bunu yapabilecek futbolcular var. Teknik adam ve futbolcular, takım oyununu bir türlü oturtamadılar. Hangi futbolcunun ne derece oynayabileceği, teknik adama, diğer konular yönetime bağlıdır. Yönetimin teknik adamla konuşup eksikleri gidermeleri gerekiyor. Şampiyonluk bekleyen büyük bir camia var. Böyle olaylar Trabzon'a hiç yakışmıyor. Bu tür olaylarda olunca karalamak isteyenlere fırsat veriyoruz.“

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor