Trabzon transfere yöneldi

Trabzonspor, Pantelic, Glovacki  ve Semih'ten sonra  Bank Asya 1. Ligi'ne düşen Diyarbakırspor'un kaptanı Barış Ataş için Güneydoğu temsilcisine resmi teklifte bulundu. Sözleşmesini iki yıl daha uzatan Barış transferinde Diyarbakırspor’un cevabı beklenmey

Trabzon transfere yöneldi

Trabzonspor, Pantelic, Glovacki  ve Semih'ten sonra  Bank Asya 1. Ligi'ne düşen Diyarbakırspor'un kaptanı Barış Ataş için Güneydoğu temsilcisine resmi teklifte bulundu. Sözleşmesini iki yıl daha uzatan Barış transferinde Diyarbakırspor’un cevabı beklenmeye başladı,.
Kasımpaşaspor’un başarılı orta sahasında görev yapan başarılı futbolculardan Yekta Kurtuluş ile ilgili  girişimler de sürüyor . Denizlisporlu Ahmet Cebe  ile her konuda anlaşmaya varan bordo mavililer ,, Denizlispor yönetimi ile görüşmelere  pazartesi günü yeniden başlayacak.

PANTELİC –GOLAVACKİ BEKLEMEDE

Trabzonspor resmi teklif yaptığı Ajax’ın Sırp golcüsü Panteliç ile Wisla Krakovun takım kaptanı stoper Glovacki ile ilgili olarakda görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavililer iki futbolcu için teklif yaparak beklemeye başladı.

A Milli takımın maçları için Amerika’da bulunan Başkan Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetici Nejmettin Aytekin pazartesi günü Türkiye’ye dönüyor.   Özel bir iş için İspanyada bulunan Mali Sayman Mahmut Aksu ise bu ülkede bir dizi araştırmalarda yapıyor. Aksu’nun daha öncede transferde ismi  gündeme gelen  Atleticho Bilbao’nun golcü oyuncusu Yeste ile bilgi topladığı da gelen iddialar arasında. Aksu’da Pazartesi günü Türkiye dönecek. Trabzonspor kurmayları pazartesi gününden sonra transfer çalışmalarını hızlandıracak

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor