Trabzon tepkisiz kalma

Trabzonspor taraftarları haksızlığa duyarsız kalmayın, TFF'yi faks yağmuruna tutarak tepkinizi gösterin.Hakemler tarafından 7 puanı gaspedilen ve bu serzenişi dile getiren Başkanını PFDK'ya sevk edilen TFF yönetimine sessiz kalamyın. Tüm Trabzonspor taaft

Trabzon tepkisiz kalma

Trabzonspor taraftarları haksızlığa duyarsız kalmayın, TFF'yi faks yağmuruna tutarak tepkinizi gösterin.

Hakemler tarafından 7 puanı gaspedilen ve bu serzenişi dile getiren Başkanını PFDK'ya sevk edilen TFF yönetimine sessiz kalamyın.

Tüm Trabzonspor taaftarları aşağıda yazılı metni ve faks ve mail yoluyla tepkinizi göstermek için TFF'ye gönderin.

Alttaki metni TFF'ye gönderin

Trabzonspor aleyhine Sivas spor maçıyla başlayan hakem hatalarının Bursaspor müsabakasıyla geldiği nokta ve son olarak da kulüp başkanı Sayın Sadri Şener'in haksızlıkları dile getirdiği için tedbirli olarak PFDK' ya sevk edilmesi camiamızca kabul edilemez bir gelişime olarak gündeme oturmuştur.

Sezon başından bu yana hakemlere ve federasyona karşı ölçülü davranmaya büyük öze gösteren Bordo Mavili camianın buna karşılık sahada uğradığı mağduriyet üzerine de bir de masada cezalandırılması Türk futbolu adına endişe verici bir durum olarak ön plana çıkmıştır.

TFF Başkanı Mahmut Özgener'in Trabzonspor'a karşı sahada kaybedilen puanlar sonrası bir olan özür borcu, Başkan Şener'in disiplin kuruluna sevk edilmesiyle ikiye yükselmiştir.

Kulübün son haftalarda uğratıldığı mağduriyet, geçmişte Trabzonspor'a yönettikleri eleştirilerle gündeme oturan spor yazarları tarafından dahi dile getirilmekteyken Futbol Fedarasyonunun duyarsız ve sorumluluktan uzak durmaya yönelik çabaları Türk futbolu adına maalesef endişe verici bir gelişme olarak göz önüne serilmektedir.

Böylesi bir anlayışla futbolda adalet dağıtılmasının beklenmesi hayalden de öte bir durum olarak yorumlanmaktadır.

Bu gelişmeler üzerine Trabzonspor Kulübünün yalnız olmadığını belirtiyor, söz konusu tavırdan vazgeçilmediği sürece tepkilerin hukuki çerçevede artarak devam edileceğinin bilinmesini istiyoruz”

İŞTE TFF'NİN TELEFON FAKS VE MAİL ADRESİ:

Telefon: 0212 282 70 20- 8 Hat

faks: 0212 282 70 08

E-mail: tff@tff.org

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor