Trabzon temsilcisi berabere kaldı

Stat: Nevşehir Avanos Şehir StadıMaç Saati:16.00HakemlerFatih Kolukısa – Rahmi Özdemir – Cavit TaşpınarSebatspor’un İlk 11’iSüleyman Kasap-Bilal Gücüyetmez-Bilal Çebi-Volkan Dikmen-Tuna Sarı-Emrah Kiraz-Burak Bükel-Tolga Şahin-Mustafa Zorlu-Salih Seyis-Ha

Trabzon temsilcisi berabere kaldı

Stat: Nevşehir Avanos Şehir Stadı

Maç Saati:16.00

Hakemler

Fatih Kolukısa – Rahmi Özdemir – Cavit Taşpınar

Sebatspor’un İlk 11’i

Süleyman Kasap-Bilal Gücüyetmez-Bilal Çebi-Volkan Dikmen-Tuna Sarı-Emrah Kiraz-Burak Bükel-Tolga Şahin-Mustafa Zorlu-Salih Seyis-Hayrullah Bilazer

Erzincan Refahiyespor’un İlk 11’i

Mehmetakif-Okan-Abdullah-Fatih-Batuhan-Hakan-Furkan-Hüseyin-Emrullah Burhan-Yener

Yeni Sezon Hazırlıkları İçin Gittiği Nevşehir’de İlk Hazırlık Maçını Ümraniyespor İle Oynayan Akçaabat futbol kulubü İkinci Hazırlık Maçını Spor Toto 3.Lig 2.Grup Takımlarından Erzincan Refahiye Spor İle Oynadı.

 

Trabzon Akçaabat Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu Refahiyespor Maçına 3 Ayrı Kadro Kurarak Oyuncuları Çok Daha İyi Tanıma Fırsatı Bulması Bu Maçta da Kendini Gösterdi. İlk YAıda Farklı Bir Kadro İle Maça Başladı.

Karşılaşmanın 50.Dakikasında Gelişen Akçaabat futbol kulubü Atağında Tolga Şahin Topu Filelerle Buluşturarak Sebatspor’un Galibiyet Golünü Attı.

Karşılaşma Süresi Boyunca Karşılıklı Ataklar Gelişse de Sebatspor’un Özellikle Defans Bloğu Rakip Takımın Tüm Ataklarını Etkisiz Hale Getirdi Ve Karşılaşma Sebatspor’un 1 – 0’lık Galibiyeti İle Son Buldu.

Seba Proje 3’üncü Hazırlık Maçını Cumartesi Günü Aynı Stat ‘da Trabzon Temsilcisi 1461 İle Oynayacak.

Öte yandan Akçaabat Futbol ’un yönetimi ve başkanı Zeki Öztürk ile birlikte yarın Nevşehir’de bir araya gelerek yeni sezonu değerlendireceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor