Trabzon taraftarına teşekkür

Trabzonspor-Beşiktaş maçını Trabzon'a yakışır bir centilmenlikte izleyen Trabzon taraftarına teşekkür eden Vali Okutan, “İşte Trabzon'un gerçek yüzü bu. Ben şeref tribününden taraftara baktığımda gerçek Trabzon'u gördüm. Maçın skoruna çok fazla memnun olm

Trabzon taraftarına teşekkür

Trabzonspor-Beşiktaş maçını Trabzon'a yakışır bir centilmenlikte izleyen Trabzon taraftarına teşekkür eden Vali Okutan, “İşte Trabzon'un gerçek yüzü bu. Ben şeref tribününden taraftara baktığımda gerçek Trabzon'u gördüm. Maçın skoruna çok fazla memnun olmadım ama taraftarın centilmence tutumu, takımlarını desteklemeleri ve stattaki karnaval havası beni fazlasıyla memnun etti. Trabzon seyircisine bu tutumundan dolayı şehrin mülki amiri ve bir Trabzonspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzonluların yaşlısıyla, genciyle, çocuğuyla, bayanıyla sinemaya gider gibi festival havasında maça geldiğini belirten Vali Nuri Okutan, “Bende çocuğumla birlikte çok keyifli bir maç izledim. Trabzon taraftarı, Trabzon'un geçmişine, kültür birikimine ve adına yakışır bir şekilde takımlarını desteklediler. Hatta kale arkası tribününde Beşiktaş kalecisi Rüştü'ye pet şişe atan bir seyirciye diğer seyirciler büyük tepki gösterdi. İşte bu tepki Trabzon'un centilmenliğinin, spor sevgisinin, bir kültür ve sanat şehri olduğunun göstergesidir.” şeklinde konuştu.

“Her zaman her yerde centilmen ve misafirperver bir Trabzon ortaya koymalıyız.” diyen Vali Okutan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hırçınlıkların yaşandığı bir şehir değil, estetiklerin, güzelliklerin, beyefendiliklerin yaşandığı gerçek Trabzon'un yüzünü Beşiktaş maçında gösterdik. Beşiktaş maçında futbol, tamda sporun ruhuna uygun olarak bir şov, bir gösteri sporu olarak algılandı ve izlendi. Trabzonspor bizim gözbebeğimiz. Bir kez daha taraftarımızdan Trabzonspor'un bu başı dik çıkışını centilmence desteklemelerini diliyorum. Bu yıl tatlı, iyi bir futbol izleyeceğimizi düşünüyorum. Skor çok önemli değil. Trabzon'un ezilmeyeceğini düşünüyorum. Bunda da seyircinin tutumu çok önemli. Taraftarlar bize her konuda her zaman destek olmalı.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler