Trabzon taraftarı vekilleri kutladı!

Yenice Trabzonspor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, 24. dönem milletvekili seçimlerinde meclise giren Karabük ve Trabzon milletvekillerine kutlama mesajı çekti.Başkan Yaylı, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletve

Trabzon taraftarı vekilleri kutladı!

Yenice Trabzonspor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, 24. dönem milletvekili seçimlerinde meclise giren Karabük ve Trabzon milletvekillerine kutlama mesajı çekti.

Başkan Yaylı, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde, partilerinde milletvekili olarak meclise giren Karabük Milletvekili ve TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Osman Kahveci başta olmak üzere Trabzon Milletvekilleri Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erdoğan Bayraktar Aydın Bıyıkoğlu, Safiye Seymenoğlu, Mehmet Volkan Canalioğlu ve Koray Aydın'a birer kutlama mesajı çekti.

Yaylı, milletvekilleri çektiği kutlama mesajında, "12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde, TBMM'ne 24. dönem milletvekili olarak girmenizi tebrik ediyor, bu dönemin, Karabük'e, Trabzon'a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz" ifadesine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor