Trabzon takımlarının kader anı

Çankırı Belediyespor 44 puanla grupta kalmayı büyük oranda garantilerken, geride kalan maçlarda ise diğer 7 takım kader maçlarını oynayacak. TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Trabzon takımları kritik maçlarına çıkıyor. Çankırı Belediyespor dış

Trabzon takımlarının kader anı
Çankırı Belediyespor 44 puanla grupta kalmayı büyük oranda garantilerken, geride kalan maçlarda ise diğer 7 takım kader maçlarını oynayacak.
TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Trabzon takımları kritik maçlarına çıkıyor. Çankırı Belediyespor dışında grupta yer alan takımlar düşme tehlikesi ile karşı karşıya, 2 takımın düşeceği ligde Değirmenderespor, Arsinspor, Akçaabat Sebatspor ve Araklıspor kader maçlarına çıkıyor.

ARSİNSPOR, TRABZON DERBİSİNDE AKÇAABAT SEBATSPOR İLE KARŞILAŞIYOR
Yarın oynanacak olan Trabzon derbisinde Arsinspor kendi sahasında Akçaabat Sebatspor'u konuk edecek. 29 puan ile 5. sırada bulunan Arsinspor kendisini 28 puan ile ensesinde hissettiği Akçaabat Sebatspor'u ağırlayacak. İki takım içinde zorlu ve çekişmeli geçecek olan karşılaşmada kaybeden takım geride kalan maçlarda işini zorlaştırmış olacak.
Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, Çankırı Belediyespor dışında diğer takımlar için ligin yeni başladığını belirterek, "Trabzon takımları için oynanacak olan maçlar kader niteliği taşıyor. Lider Çankırı Belediyespor dışında kalan tüm takımlar ligden düşme tehlikesi yaşıyor. En alt sıradaki takım ile en üst sıradaki takım arasında puan farkı yok. Takımlar bu maçlardan alacakları sonuçlarla kendi kaderlerini cizecekler. Arsinspor olarak biz ligde kalacağımıza inanıyoruz. Çok iyi bir ekibe sahibiz ve
bu ekiple birlikte bunun üstesinden gelecek güçteyiz. 2 cezalı oyuncumuz dışında başka bir eksiğimiz yok. Komşumuz Akçaabat Sebatspor'u çok iyi bir şekilde misafir edip eli boş göndermek istiyoruz" dedi.

DEĞİRMENDERESPOR, ERZİNCANSPOR'U GÖZÜNE KESTİRDİ
Grupta 32 puan ile 3. sırada bulunan Değirmenderespor ise evinde Erzincanspor'u konuk edecek. Trabzon temsilcisi Değirmenderespor'un, Erzincanspor ile oynayacağı maç grupta mücadele eden diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.
Mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü İlker Erdem, geçtiğimiz hafta oynadıkları lider Çankırı Belediyespor'u ellerinden kaçırdıklarını ve maçın 2-2 beraberlikle sonuçlandığını hatırlatarak, "Erzincanspor karşısına galibiyet için çıkacağız. Bu maç bizim için olduğu kadar grupta yer alan diğer takımları da yakından ilgilendiriyor. Biz kimsenin durumuna bakmadan maçı çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz ve sahadan 3 puan ile ayrılacağız" diye konuştu.

AKÇAABAT SEBATSPOR KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR
Akçaabat Sebatspor ise her geçen yıl düşüşünü sürdürüyor. Turkcell Süper Lig macerasından sonra Akçaabat Sebatspor şimdi mücadele ettiği 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda düşme tehlikesi ile karşı karşıya bulunuyor. Perşembe günü komşusu Arsinspor'a konuk olacak olan Akçaabat Sebatspor, deplasmanda oynayacağı zorlu maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler