Trabzon takımlarının haftasonu mesaisinde mağlubiyet yok

Trabzon’u profesyonel liglerde temsil eden Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor ve Ofspor bu hafta birbirinden zorlu müsabakalara çıktılar.

Trabzon takımlarının haftasonu mesaisinde mağlubiyet yok

Haber61 - Spor Servisi

Trabzon’un TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcileri Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor ve Ofspor bugün oynadıkları karşılaşmalarda puan ve puanlar alabilmek için mücadelede ettiler.

TFF 2. Lig’deki Trabzon Temsilcisi Hekimoğlu Trabzon bugün saat 14.30’da oynanan karşılaşmada Çorum futbol Kulübü’ne konuk oldu. DR. Turhan Kılıççıoğlu stadında oynanan karşılaşmayı Hakem Burak Olcar yönetti. Karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere bitti.

TFF 3. Lig 1. Gruptaki Trabzon temsilcisi Yomraspor ise Erzin Spor’a konuk oldu. Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadı’nda oynanan karşılaşma 14.30’da başladı ve Hakem Burak Güner yönetti. Yomraspor 3 puanı tek golle aldı.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer Trabzon temsilcisi Ofspor ise bugün saat 14.00’da başlan karşılaşmada Fethiyespor’u konuk etti. Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Hakem Gürcan Hasova yönetti. Ofspor güzel oyununu 3 golle süsledi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Toplu Sonuçlar :

Çorum FK 0–0 Hekimoğlu Trabzon (Maç Sonucu)

Erzin Spor 0–1 Yomraspor (Maç Sonucu)

Ofspor 3-0 Fethiyespor (Maç Sonucu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor