Trabzon takımlarının 5 haftası!

Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Trabzon takımlarının ilk 5. haftasında liderlik koltuğuna oturan olmadı. Trabzon'u, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon, Spor Toto 3. Lig'de Arsinspor, Birlik

Trabzon takımlarının 5 haftası!

Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Trabzon takımlarının ilk 5. haftasında liderlik koltuğuna oturan olmadı.

Trabzon'u, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon, Spor Toto 3. Lig'de Arsinspor, Birlik Nakliyet Düzyurtspor ve Ofspor temsil ediyor. Profesyonel liglerde Trabzon'u 5 takım temsil ederken, yeni sezonda henüz liderlik koltuğuna oturan takım olmadı.

Trabzonspor oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 topladı. PTT 1. Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon ise bordo-mavili takımı takip etti. Oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 1461 Trabzon, Trabzonspor gibi 10 puan topladı ve 5. sırada yer aldı.
Spor Toto 3. Lig 1 Grup'ta Trabzon'u temsil eden Birlik Nakliyet Düzyurtspor oynadığı 4 maçta 2'şer galibiyet ve beraberlik elde ederek 8 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. Aynı grupta yer alan Arsinspor ise oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti. Arsinspor 6 puan ile 11. sırada yer aldı.

3 Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ofspor ise oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. 11 puan ile 5. sırada yer alan Trabzon temsilcisi, Düzyurtspor ile birlikte yenilgisi bulunmayan iki Trabzon takımından biri oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor