Trabzon Takımları madalyaları bırakmıyor

Bu yıl ilk defa yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakalarında Trabzon takımlarının büyük başarısı elde ediyor.81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katılımı ile başlatılan ve Atletizm, Badminton, Masa Tenisi, Taekwondo, Hentbol, Basketb

Trabzon Takımları madalyaları bırakmıyor

Bu yıl ilk defa yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakalarında Trabzon takımlarının büyük başarısı elde ediyor.

81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katılımı ile başlatılan ve Atletizm, Badminton, Masa Tenisi, Taekwondo, Hentbol, Basketbol, Judo, Voleybol, Karate, Yüzme olmak üzere 10 spor branşında gerçekleştirilen ANALİG'de 10 branşta grup müsabakaları tamamlandı.

Her ilden 10 branşta 96 bayan, 96 erkek sporcu, 22 antrenör ve 20 idarecinin yer aldığı ve 81 ilin katıldığı Analig’de 20 bin sporcunun müsabakalara katılması hedefleniyor. Analig'de yer alan Trabzon karması takımlar üstün başarı gösterdiler. Trabzon’da yapılan grup müsabakaları da kızlarda birinci, erkeklerde ikinci olma başarısını gösteren Atletizm takımı yarı finale kalma başarısını gösterdi. Badminton’da yarı finalde elenen Trabzon Karması, Basketbol branşında erkekler yarı finale kadar yükselirken kızlar ise final oynama hakkı elde ettiler. Hentbol branşında kızlar ve erkekler yarı finalde elenirken, Judo da erkekler yarı finalde elenirken, kızlar final grubuna kalma hakkı elde ettiler.

Karate müsabakaları için Zonguldak’a giden Trabzon Karate takımı ise hem kız, hem de erkeklerde birinci olarak Elazığ’daki finale kalma başarısı gösterdiler. Masa Tenisi branşında yarı finale yükselen Trabzon karması, Voleybol branşında kız ve erkek takımı Bursa’da yapılacak olan final müsabakalarına katılacak. Trabzon karması Taekwondo ve Yüzme branşında ise yarı finalde elendiler.

Analig müsabakalarında başarılı olduklarını ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, “Analig müsabakalarında Trabzon takımlarımızın hepsi en az yarıfinale kalma başarısı gösterdiler. Final gruplarında mücadele edecek olan takımlarımızın şampiyonluk ile geri döneceklerinden eminim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor