Trabzon takımları hafta sonu mesaisinde! Ofspor, Yomraspor, 1461 Trabzon

Trabzon’un profesyonel liglerdeki temsilcileri önemli maçlara çıkacaklar.

Trabzon takımları hafta sonu mesaisinde! Ofspor, Yomraspor, 1461 Trabzon

Haber61 - Spor Servisi / Trabzon’un Profesyonel Liglerdeki temsilcileri Ofspor, Yomraspor ve 1461 Trabzon liglerinde öneli mücadelelere çıkacaklar.

İlk olarak Trabzon’u 3. Lig’de temsil eden Ofspor bugün saat 14:00’da Of İlçe Stadı’nda Karşıyaka’yı ağırladı. Karşılaşmayı Emre Korkmaz yönetirken yardımcılıklarını Metin Uçar ve Furkan Kocayıldız yaptı. 4. Hakem ise Levent Buğra Vartemel oldu.

Ofspor 84. dakikada 1-0 geri düştüğü karşılaşmada 89. dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirerek  sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Trabzon’u 3. Lig’de temsil eden bir başka Trabzon temsilcisi Yomraspor ise yarın saat 13:00’da Yomra ilçe Stadı’nda Hacettepespor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı Yusuf Alpe Abalı yönetirken, Eren Öksüzler ve Mehmet Büyükyılmaz yardımcısı olacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Baran Aslan olacak.

Trabzon’u 2. Lig’de temsil eden 1461 Trabzon ise Deplasmanda Afyonspor’a konuk oluyor. Yarın saat saat 13:00’da Zafer Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Demokrat Özgür Güneş yapacak, yardıcıları Caner Eroğlu ve Hasan Cebeci olacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Gürel Uzuner olacak.

CANLI TAKİP

AFYONSPOR 0-1 1461 TRABZON

YOMRASPOR 0-1 HACETTEPE

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor