Trabzon takımları hafta sonu mesaisinde! 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor...

Trabzon takımları 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor hafta sonu mesaisine çıkıyorlar.

Trabzon takımları hafta sonu mesaisinde! 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor...

Haber61 - Spor Servisi / Trabzon’u profesyonel liglerde temsil eden 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor hafta sonu mesaisinde birbirinden zorlu maçlara çıkacaklar.

Trabzon’u TFF 2. Lig’de temsil eden 1461 Trabzon bugün saat 15:30’da başlayan karşılaşmada Silahtaroğlu Vanspor FK ile karşılaştı.

Karşılaşmanın orta hakemliğini Ali Yılmaz, yardımcı hakemliğini Ferhat Çalar veNezihi Aytar yaptı. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Alkan Parsak olarak görevlendirildi.

1461 Trabzon sahaya Özkan, Berkan, Onur, Mert, Ali Eren, Tunahan, Arif, Ahmet, Berkay Sefa, Denizhan, Fuat 11'i ile çıktı.

Yedeklerde ise Ferhat, Nafican, Buğrahan, Cihat, Salim, Kerem, Atalay, İsmail Haktan, Ali Emre görev bekledi.

Trabzonspor temsilcisi 1-1 beraberlik ile sonuçlanan karşılaşma sonrasında Van'dan 1 puan ile döndü.

YOMRASPOR EVİNDE

Yomraspor Bugün saat 15.30'da başlayacak karşılaşmada Elazığspor'u ağırladı.

Karşılaşmayı Serkan Pınar yönetti, yardımcıları İsmail Emre ve Yakup Erdoğan oldu. Dördüncü hakem ise Cihan Ölmez olarak görevlendirildi.

Yomraspor Karşılaşmaya Mehmet Can Küçükalioğlu, Abdullah Kasap, Uğur Kurt, Ökkeş Karaoğlu, Mustafa Yılmaz, Hüseyin Mert Kurt, Serhat Tarhan, Eyüp Ensar Aparı, Orhan Gülle, Berkcan Aytaç, Fatih Uludağ 11'i ile çıktı.

Yomraspor, karşılaşmayı 1-0 kaybetti.

OFSPOR ZORLU DEPLASMANDA MAĞLUP

Ofspor bugün saat 16:30'da oynanan karşılaşmada Turgutluspor'a konuk oldu.

Karşılaşmayı Sabit Selvi yönetti.. Yardımcıları Hakan Dursun ve Ömer yasin Gezer oldu. Dördüncü hakem olarak da Mustafa Gökhan görevlendirildi.

Ofspor sahaya Mızhat Burak Sarı, Gökdeniz Gür, Ali Osman Karnapoğlu, Miraç Türkyılmaz, Ömer Çetinbaş, Oktay Bala, Vedat Erçin, Fatih Mert Çırtlık, Muhammet Serdar Yazıcı, Muhammed Furkan Işık, Ahmet Aktaş çıktı.

Ofspor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Sonuçlar:

Van Spor 1-1 1461 Trabzon (maç sona erdi)

Yomraspor 0-1 Elazığspor (maç sona erdi)

Turgutluspor 3-2 Ofspor (maç sona erdi)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler