Trabzon takımları futbol dosyası

TRABZON KARADENİZSPOR YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALEMDAR: -''ÇORUMSPOR KARŞISINDA GALİP GELEREK, YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ'' TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, yönetim kurulu üyesi Sebahattin

Trabzon takımları futbol dosyası

TRABZON KARADENİZSPOR YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALEMDAR:

-''ÇORUMSPOR KARŞISINDA GALİP GELEREK, YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ''

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, yönetim kurulu üyesi Sebahattin Alemdar, Çorumspor karşısında alacakları galibiyet ile yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''Zirvenin en büyük ortağı olmuş durumdayız. Geçen hafta sahamızda Çankırı Belediyespor galibiyeti ile ligde bir basamak daha yukarı yükseldik. Amacımız bu hafta da Çorumspor deplasmanından alacağımız 3 puan ile bu yükselişimizi sürdürmek'' dedi.

Rakipleri Çorumspor'un bir maçının eksik olduğunu hatırlatan Alemdar, şunları kaydetti:

     ''Rakibimiz bir maçı eksik 31 puanda. Bizim ise 30 puanımız var. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile rakibimiz karşısında avantajlı durumda gelmek istiyoruz. Çorum'a 3 puan için gideceğiz. Futbolcularımız bu maçta galip gelerek, bizim için en büyük bayram hediyesini vereceklerine inanıyorum. Tek eksiğimiz kaptanımız Mustafa Yumlu. Yumlu'nun sakatlığı sürüyor. Bir iki hafta içinde düzelerek aramıza katılacaktır.''

OFSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI OKUMUŞ:

-''ERZURUMSPOR KARŞISINDA GALİP GELEREK, İSTİKRARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ''

TFF 2. Lig 3. Grup'ta, hafta sonu sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, rakiplerini yenerek istikrarlı sonuçlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Karsspor deplasmanında çok önemli 3 puan aldıklarını belirterek, ''İki haftadır da galip gelerek ligin alt sıralarında biraz olsun uzaklaştık. Bu hafta sonu da sahamızda Erzurumspor'u konuk edeceğiz. Ofspor olarak hedefimiz bu maçta galip gelerek, istikrarımızı sürdürmek'' dedi.

 Erzurumspor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Okumuş, ''Rakibimizin en son sırada yer alması onları hafife alacağız anlamına gelmez. Futbolda rakip hafife alındığı zaman ne tür sonuçlarla karşılaşacağımızı iyi biliyoruz. Biz her maçımıza nasıl ciddi bir şekilde hazırlanıyorsak, bu maç öncesi sıkı bir çalışma içine gireceğiz. Kendi sahamızda mutlak 3 puan almak istiyoruz. Kesinlikle aklımızın ucundan puan kaybetmeyi dahi geçirmiyoruz. Rakibimiz karşısında galip gelerek üst üste üçüncü galibiyetimizi alarak, yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

TRABZON YALISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KASTAN:

 -''PAZARSPOR GALİBİYETİ İLE DÜŞME POTASINDAN UZAKLAŞTIK''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta geçen hafta deplasmanda Pazarspor'u 1-0 yenen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Osman Kastan, bu galibiyet ile düşme potasından uzaklaştıklarını söyledi.

Kastan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk 30 dakikasında maça hakim tarafın kendileri olduğunu belirterek, ''İki net gol pozisyonu bulduk, bir topumuz direkten döndü. İlk yarı istediğimiz golü bulamadık ve gol atamadık'' dedi.

İkinci yarıda kazanma arzularının daha fazla olduğunu ifade eden Kastan, ''Oyun disiplininden kopmadık. İkinci yarıda bulduğumuz 1 gol ile çok zorlu bir deplasmandan 3 puan aldık. Golden sonra da pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik, ama kazanmayı da başardık. Bu galibiyet ile puanımızı 21 yaparak 5. sıraya yerleştik ve düşme potasından biraz olsun uzaklaştık. Hafta sonu da Kastamonuspor ile karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

ARAKLISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DEMİRKANLI:

 -''BULANCAKSPOR KARŞISINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALARAK ZİRVEYE ORTAK OLDUK''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Bulancakspor'u 2-1 yenen Araklıspor'un teknik direktör Bülent Demirkanlı, çok önemli galibiyet alarak zirveye ortak olduklarını söyledi.

Demirkanlı, iç sahada istedikleri futbolu yansıtmakta zorlandıklarını belirterek, ''Çok iyi oynadık diyemeyiz. Yine her zamanki gibi çok gol kaçırdık. Farklı kazanabileceğimiz maçı kaybedecektik. Sahamızda ilk golü rakibimiz attı ve dirençleri arttı. Daha sonra beraberliği yakaladık. 90. dakika da kendi kalelerine attıkları gol ile galip gelerek 3 puan aldık'' dedi.

Bulancakspor karşısında futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olmadığını kaydeden Demirkanlı, ''Zirve mücadelesi veren bir takım olarak çok rahat farka gidebileceğimiz bir maçta zorlandık. Sonuçta aldığımız 3 puan ile çok önemli galibiyet alarak zirveye ortak olduk. Lider Yimpaş Yozgatspor ile puanımızı eşitledik ve zirveye ortak olduk. Bu hafta sonu da deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile final niteliğinde bir maç yapacağız. Bu maçı da kayıpsız geçmeliyiz'' diye konuştu.

SÜRMENESPOR KULÜBÜ BASIN SÖZCÜSÜ KÜÇÜKALİ:

 -''BU SEZON İLK KEZ İKİ HAFTA ÜST ÜSTE GALİP GELEREK, 6 PUAN ALMAYI BAŞARDIK''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta geçen hafta sahasında Ünyespor'u 2-1 yenen Sürmenespor'un kulüp basın sözcüsü Süleyman Küçükali, bu sezon ilk kez iki hafta üst üste galip gelerek 6 puan aldıklarını söyledi.

Küçükali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünyespor karşısında futbolcuların iyi mücadele ettiğini ve iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Kendi sahamızda puan almakta zorlanıyorduk. Ünyespor karşısında özlediğimiz futbolu ortaya koyduk. Çok zorlu bir maçta galip geldik. Böylece sahamızda kazanamama baskısını üzerimizden atmanın yanında ilk kez bu sezon art arda iki maçta 6 puan almayı başardık. Artık Sürmenespor için kötü günler geride kalmıştır'' dedi.

Sezon başından beri saha sonuçlarının kötü gitmesi nedeniyle ligde alt sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramadıklarını kaydeden Küçükali, ''Bafra Belediyespor ve Ünyespor'u yenerek hayati derecede önemli galibiyetler aldık. Haftaya da Bulancakspor deplasmanına gideceğiz. Bu maçta 3 puan alarak galibiyet serimizi devam ettirmek amacındayız'' diye konuştu.

ARSİNSPOR KULÜBÜ BAŞKANI KOÇ:

 ''KASTAMONUSPOR MAĞLUBİYETİ İLE FIRSAT TEPTİK''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Kastamonuspor'a 3-2 yenilen Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, alt sıralardan kurtulmak için bir fırsatı teptiklerini söyledi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonuspor karşısına mutlak 3 puan için çıktıklarını belirterek, ''Alacağımız galibiyetle alt sıralardan kurtulmayı hedefliyorduk, ama rakibimiz karşısında iyi oynayamadık. Tutuk futbol oynadık ve sonunda rakibimize yenildik. Alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen bir takım olarak bu mağlubiyetle büyük fırsat teptik'' dedi.

 Bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini ifade eden Koç, ''Kastamonuspor mağlubiyeti bizim için hiç iyi olmadı. Bir sonraki hafta da Trabzon Yalıspor ile karşılaşacağız. Fikstürümüz çok zor değil. Bu takımı, bu ligde tutacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor