Trabzon takımının maçında hakeme saldırı!

BAL Liginde Trabzon takımının maçında kaleci antrenörü hakeme yumruk attı.

Trabzon takımının maçında hakeme saldırı!

Haber61 – Spor Servisi – BAL Liginde oynanan 13. Hafta karşılaşmasında müsabaka hakemine yumruklu saldırı gerçekleştirildi.


Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in 13. Haftasında 3. Grup mücadelesinde 18.12.2016 Pazar günü saat 13:00’de Kelkit İlçe Stadında Kelkit Belediye Hürriyet Spor ile Trabzon Faroz Yalı Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Gürkan Tanoğlu yönetti. Tanoğlu’nun yardımcılıklarını ise Çağlar Mert, Mesut Şanci yaptı. Müsabakanın 4. Hakemliğini ise Mahsun Cevrin yaptı.

Mücadelede Kelkit Belediye Hürriyet Spor 18. Dakikada Cenk Kasımoğlu’nun kafa vuruşu ile kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşma bu skorla devam ederken son anlarda yardımcı hakem müsabakanın sonuna 5 dakika ilave edildiğini belirten tabelayı kaldırdı. Tam bu anlarda Yalıspor’un kullandığı serbest vuruş Kelkitsporlu oyuncuların müdahalesi ile dışarı gitti ve hakem Gürkan Tanoğlu köşe vuruşu kararı verdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına gönderilen topu Yalısporlu Ercan Şahin 90+5. dakikada kafayla ağlara gönderdi ve karşılaşma 1-1 oldu. Hakem Tanoğlu golü verdi ve ne olduysa bu dakikadan sonra oldu.

Trabzon takımının maçında hakeme saldırı!

HAKEME YUMRUK ATTI

Pozisyon sonrasında Kelkitsporlu futbolcular hakem Gürkan Tanoğlu’nun etrafını çevirerek yoğun bir şekilde itiraz ettiler. Tam bu sırada Kelkitspor kaleci antrenörü olduğu öğrenilen bir kişi koşarak geldi ve hakem Gürkan Tanoğlu’na yumruk attı. Hakem Tanoğlu yere düştü ancak hemen ayağa kalktı.  Yaklaşık 4-5 dakika saha içinde arbede yaşandı ve sonrasında araya girenler tarafından olay yatıştırıldı. Olayın yatışması sonrasında hakem Tanoğlu karşılaşmayı bitirdi.

CEZALAR VERİLDİ

Karşılaşma sonrasında incelenen gözlemci ve hakem raporlarının ardından Hakem Gürkan Tanoğlu’na yumruk atan Kelkitspor Kaleci antrenörüne 10 gün hak mahrumiyeti cezası verilirken Kelkitsporlu bir oyuncuya da 10 maç ceza verildi. Bu cezalar tartışma yaratırken yumruk atana daha az ceza verildi yorumlarına neden oldu.

YALISPOR’DAN İTİRAZ

Müsabaka sonrasında Trabzon Faroz Yalıspor, Ankara’da bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na itirazda bulundu. Yalıspor Başkanvekili İsmail Erkaya yapılan itirazda hakemin karşılaşmanın sonuna eklenen 5 dakikayı ve uzatma dakikalarında yaşanan olayı göz önünde bulundurmadan müsabakayı erken bitirdiğini belirtti. Bu durumda erken bitirilen müsabakanın tatil edildiğini savunarak maçın kendi lehlerine 3-0 hükmen galip olarak tescil edilmesini istediklerini söyledi.

Haber: Emrah Paça

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor