Trabzon takımından büyük başarı

Trabzon Faroz Gençlikspor U17 takımı Artvin’de oynanan U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol karşılaşmalarında büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.Trabzon’dan 3 takımın katıldığı turnuvada oynadıkları 3 karşılaşmanın 2’sinden galip ayrılan Trabzo

Trabzon takımından büyük başarı

Trabzon Faroz Gençlikspor U17 takımı Artvin’de oynanan U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol karşılaşmalarında büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.

Trabzon’dan 3 takımın katıldığı turnuvada oynadıkları 3 karşılaşmanın 2’sinden galip ayrılan Trabzon temsilcisi Türkiye genelinde ilk 16’ya girerek 2. Tur müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Trabzon Faroz Gençlikspor Altyapı koordinatörü Kamil Aydın, Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, “bu turnuvaya çok iyi hazırlandık. Karşılaşmalarda çok iyi mücadele ettik. Hocalarımız Hakan Zıvalıoğlu ve Metin Akar olağanüstü bir çalışma göstererek başarımızın mimarları oldular. Katıldığımız turnuvada Trabzon takımları arasından Trabzon’u temsilen biz kaldık. İşimiz biraz daha zorlaştı. Bizim en önemli amacımız öncelikle kendi A takımımız olmak üzere Trabzon ve Türk futboluna kaliteli oyuncular yetiştirmek” dedi.

Ayrıca U 17 Türkiye Şampiyonası 2. Tur müsabakalarının nerede ve nezaman oynanacağı henüz netlik kazanmadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor