Trabzon takımında transfer!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 1461 Trabzon'dan forvet oyuncusu Ufuk Sonay ile kiralık olarak anlaştı.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, Ufuk Sonay'ın, takımın Nevşehir kampına katıldığını, bir oyuncu daha alarak tran

Trabzon takımında transfer!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 1461 Trabzon'dan forvet oyuncusu Ufuk Sonay ile kiralık olarak anlaştı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, Ufuk Sonay'ın, takımın Nevşehir kampına katıldığını, bir oyuncu daha alarak transferi sonlandıracaklarını belirtti.

Takımın genel gidişatından memnun olduğunu ifade eden Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Ligde iddialı bir takım olmak istiyoruz. Kamp boyunca eksik gördüğümüz noktalara takviyeler yapmaya başladık. İlk takviyemiz 1461 Trabzon'dan Ufuk Sonay oldu. Şimdi bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Şampiyonluğa oynayacak ekip kurmaya çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor