Trabzon takımında öncelik hoca!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, "Önceliğimiz yeni sezondaki hocamızı belirlemek olacak. Raşit Çalık ile yeniden anlaşmak istiyoruz" dedi.Şahin, yönetim kurulu toplantılarının ardından görev dağılımının yapı

Trabzon takımında öncelik hoca!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, "Önceliğimiz yeni sezondaki hocamızı belirlemek olacak. Raşit Çalık ile yeniden anlaşmak istiyoruz" dedi.

Şahin, yönetim kurulu toplantılarının ardından görev dağılımının yapıldığını belirtti.

Transfer için belirli bir bütçe ayırdıklarını ancak rakamı yüksek olan futbolcular üzerinde durmayacaklarını ifade eden Şahin, "İç transferde 3 futbolcumuz dışında hepsiyle sözleşmemiz sona erdi. Aklımızda 10 futbolcumuz ile yeniden anlaşmak var. Tabii önceliğimiz yeni sezondaki hocamızı belirlemek olacak. Raşit Çalık ile yeniden anlaşmak istiyoruz ve bu konudaki tek yetkili isim başkanımız Yaşar Küçük'tür. Başkanımız, Raşit hocamız ile görüşme yapacak. Kendisi ile anlaşabildiğimiz takdirde yolumuza devam edeceğiz. aksi durumda alternatif isimler üzerinde duracağız. Bu nedenle belirlenecek hocamızın vereceği rapor çok önemli" diye konuştu.

İç transfer sorununu çözüme kavuşturduktan sonra dış transfere yöneleceklerini kaydeden Şahin, "Yine hocamızın raporu doğrultusunda dış transferde çalışmalarımızı başlatacağız. Şu an için görüşme halinde olduğumuz futbolcu yok ama hocamızın durumu netleşir netleşmez çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler