Trabzon takımı iddialı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Nevşehir'in Avanos ilçesindeki kamp çalışmalarını tamamladı.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini, eksiklerini daha iyi görüp giderdiklerini söyledi.Kendileri için

Trabzon takımı iddialı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Nevşehir'in Avanos ilçesindeki kamp çalışmalarını tamamladı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini, eksiklerini daha iyi görüp giderdiklerini söyledi.

Kendileri için yeni olan bir ligde mücadele edeceklerini ifade eden Ortakudaş, "Geçen sezon, kimsenin beklemediği başarıyı yakalayarak üst lige çıktık. Benzeri başarıyı bu sezon da yakalayarak Trabzon'u sevince boğmak istiyoruz. Tabi adımlarımızı atarken dikkatli davranmaya özen göstereceğiz" dedi.

Nevşehir kampının ardından çalışmalarını Trabzon'da sürdüreceklerini kaydeden Ortakudaş, "Burada da yapacağımız çalışmalarla lige hazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor