Trabzon takımı ateş hattında!

Haber61/ Haber servisi -  Spor toto 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Düzyurtspor yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç için bu şehre gitti.Ancak Suriye'nin Kubani ilinde IŞİD ile devam eden çatışmalar bahane edilerek çıkarılan ola

Trabzon takımı ateş hattında!

Haber61/ Haber servisi -  Spor toto 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Düzyurtspor yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç için bu şehre gitti.

Ancak Suriye'nin Kubani ilinde IŞİD ile devam eden çatışmalar bahane edilerek çıkarılan olaylar nedeniyle Düzyurtspor'u taşıyan otobüs Diyarbakır'a 28 kilometre kala şehir girişinde polis tarafından durduruldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bütün polis ekiplerinin olaylara müdahale ettiği ve takımın can güvenliğinin sağlanamayacağı ileri sürülerek takımın şehire alınmadığı öğrenildi. Takımın şehir girişinde bekleyişi sürerken Türkiye Futbol Federasyo'nundan hiçbir yetkilinin takımı arayarak bir girişimde bulunmadığı gelen bilgiler arasında. 

TFF yetkililerinden uzun bir süre ses çıkmazken Diyarbakır Valiliği şehirde sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunun üzerine maç ileri bir tarihe ertelendi. Takım otobüsü dönüş yolununda güvenli olmaması nedeniyle sabaha kadar bulundukları benzin istasyonunda bekleyecek ve sabah saatlerinde Trabzon'a geri dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor