Trabzon takımı acele etmiyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, dış transferde acele etmiyor.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, transfer piyasasındaki yüksek ücretlerden ötürü bir süre bekleme kararı aldıklarını belirterek, "Transferlerimizi en kısa sürede takımımıza kazandır

Trabzon takımı acele etmiyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, dış transferde acele etmiyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, transfer piyasasındaki yüksek ücretlerden ötürü bir süre bekleme kararı aldıklarını belirterek, "Transferlerimizi en kısa sürede takımımıza kazandırmak istiyoruz ama şu an için düşündüğümüz isimleri kadromuza katabilme imkanı yok. Transferlerimizi ihtiyaçlarımız ölçüsünde yapacağız" dedi.

Teknik direktörleri Ahmet Özen'in raporu doğrultusunda talip oldukları futbolcularla görüştüklerini ifade eden Şahin, "Fakat transfer piyasasında bazı futbolcular, ücret bakımından yüksek rakamlar talep ediyor.  Bu nedenle, transferde aceleci davranmayı düşünmüyoruz. Futbolculardan, rakamlarını biraz daha aşağı çekmelerini isteyeceğiz ve bekleyeceğiz. Gerekirse hocamız Ahmet Özen’in görüşü doğrultusunda alternatif isimlere yöneleceğiz" diye konuştu.

Arsinspor’a gönül veren taraftarlarından sabır göstermelerini isteyen Şahin, takımlarına gerekli takviyeleri yapacaklarını ancak aceleci davranmayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor